IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин и Хейли Бийбър отпразнуваха втората си годишнина от брака с трогателно видео

15 септември 2020 17 40

Знаменитостите са щастливи един с друг

Снимка: БГНЕС

Не са много феновете на Джъстин Бийбър, които вярват, че семейният му живот с дъщерята на Стивън Болдуин върви по мед и масло, но 26-годишният канадски певец и Хейли не мислят да се развеждат. Миналия уикенд Бийбър отпразнува втората годишнина от брака си. Двамата с Хейли узакониха връзката си в Ню Йорк.

В Instagram Джъстин публикува трогателно видео, в което любимата му пее песента „Never Call Me“ от Jenia Aiko, и напомня на последователите си за втората годишнина от брака с 23-годишния модел.

Двойката отпразнува специално събитие с романтичен пикник, кадрите от който Хейли сподели на страницата си. А на 30 септември звездите ще отпразнуват първата годишнина от сватбената церемония.

Джъстин и Хейли размениха обети за вярност в Южна Каролина в компанията на семейството си и близки приятели. Според слуховете тържеството им струвало половин милион долара. Съпрузите все още не мислят за деца, но са готови да гледат децата на своите близки.

Преди Болдуин, се говореше, че Бийбър ще се завърне при старата си любов Селена Гомес, но това така и не се случи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари