IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър в клипа на Дрейк – с идеалната прическа за есента

15 септември 2020 09 00

Певецът вдъхновява за нова подстрижка

БГНЕС

Дрейк покани Джъстин Бийбър за главно действащо лице в най-новия си клип. Рапърът пусна парчето „Popstar“, което е в партньорство с DJ Khaled.

Освен че във видеото съпругът на Хейли Болдуин се прави на важна клечка, той танцува и се движи с охрана, а прическата му е като на тийнейджър. 

26-годишният изпълнител прави липсинк и вдига наздравици, като рошавата му коса е идеална за училище.

С подстрижката си на купа Бийбър показва, че една позабравена тенденция се завръща през есента. Краищата му са съвсем леко щръкнали настрани, без излишно стилизиране с гел или лак за коса. 

Според информация на Allure, зад новата прическа на Джъстин стои фризьорката Брит Съли, която сподели в Instagram, че е много доволна от вида му в клипа. 

С подобна прическа Джъстин Бийбър беше през 2018 г., когато имаше малко по-дълга коса. Сега обаче той вдъхновява много мъже на неговата възраст да получат същата подстрижка и да носят по-рошава косата си, без да си правят бодлички или да ползват сешоар, за да извият настрани бретона си. 

Във видеото може да видим и жените на Дрейк и неговия по-млад колега – Скутър Браун и Хейли Бийбър. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари