IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли и Джъстин Бийбър с още едно имение, този път за 25 млн. долара

8 септември 2020 15 00

Двойката си взе имот до Дензъл Уошингтън

Снимка: БГНЕС

Хейли и Джъстин Бийбър продължават да инвестират част от богатството си в недвижими имоти. Този път звездната двойка реши да си вземе имение в Бевърли Хилс, което струва 25 млн. долара. 

Според Variety, имотът се намира в скъпия квартал "Бевърли Парк", където живеят още Самюел Джаксън, Дензъл Уошингтън и други известни личности. Къщата се разпростира на 1021 квадратни метра и се намира в защитена зона, до която папараците и феновете трудно биха достигнали. Преди две години имението е било пуснато на пазара за 42 млн. долара. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrity Housess (@celebrityhousess) on

Семейство Бийбър ще има възможност да се шири в 10 бани, които са напълно обзаведени, както и огромен заден двор с гледка към долината. Кухнята има пряк достъп до всекидневната и е напълно удобна за големите партита, които звездите често си организират. Разбира се, къщата разполага и със собствено кино, тенис корт и фитнес зала.

Това е един от многото имоти, които Джъстин и Хейли притежават. Преди година те купиха още едно имение в Бевърли Хилс, което струваше малко над 8 млн. долара. То обаче е доста по-малко и разполага "само" с пет спални. Много от феновете сметнаха, че новата къща е лека подготовка за бъдещо бебе. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Само преди седмица Джъстин публикува снимка с новородената племенница на Хейли, а актьорът Дуейн Джонсън заяви, че най-вероятно през 2021 година звездите ще имат и собствено дете. Двамата обаче не бързат с тази важна крачка, защото смятат, че са все още млади и има какво да научат от живота. 

В интервюта Хейли е споделяла, че винаги е мечтала за голямо семейство, но не смята, че е достатъчно зряла за бебе. Джъстин пък признава, че броят на бъдещите им деца ще бъде решен от съпругата му, защото тялото си е нейно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари