IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2020: Изборът на Хейли Бийбър

2 септември 2020 14 30

Моделът заложи на слънчево жълто

Снимка: БГНЕС

Лятото започва постепенно да си отива и затова Хейли Бийбър иска да се наслади на всяка топла минута. Тя е не само супермодел за известни модни марки, а и за съпруга си Джъстин Бийбър. Двамата в момента си почиват на плажовете край Лос Анджелис, а Хейли не изневери на перфектния си стил и се появи със секси бански костюм.

Във вторник тя публикува снимки в профила си в Instagram, на които се вижда, че е заложила на жълт бански в две части. Горнището е без презрамки и прилича малко на спортно бюстие, а долнището е леко изрязано и с висока талия. Разбира се, фотографът, направил перфектните снимки, е самият Джъстин Бийбър, който ги сподели и в своята история в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Въпреки че Хейли беше вътре в къщата си, тя се беше облякла с яке, седейки на около дървена маса. Според местните медии, двамата с Джъстин са на някое по-студено място от Северна Калифорния, но засега не е ясно точно къде. От публикации на изпълнителя се вижда, че двойката се наслаждава на вечеря с приятели под лунната светлина. 

Само ден преди това семейство Бийбър подкара АТВ-та в гората, споделяйки снимки от приключението. Звездите продължават с обиколката си из страната, след като се бяха изолирали за няколко седмици в началото на пандемията. Те бяха за кратко в Канада и отседнаха в имението си, след което се завърнаха в Лос Анджелис. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Bieber (@rarityhailey) on

Последва пътуване до Юта, след това до Илинойс, Уайоминг и отново в Ел Ей. Наскоро Бийбър и приятели попаднаха под вълна от критики, след като организираха огромно парти, на което със сигурност не бяха спазени всички мерки за безопасност. Сред звездните гости бяха Кайли и Кендъл Дженър. Въпреки че изолацията накара Джъстин и Хейли да прекарват повече време заедно, те все още не смятат да започват семейство.

"Хейли и Джъстин биха искали да имат деца, но смятат, че все още е твърде рано за тази стъпка", казва източник пред HollywoodLife. Той добавя, че супермоделът е готов да стане майка, но след няколко години, когато навърши 26-27 години. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Bieber (@rarityhailey) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари