IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин и Хейли Бийбър разпускат в планината

2 септември 2020 17 50

Двамата покараха АТВ-та

БГНЕС

Джъстин Бийбър не си губи времето. Подготвяйки новия си албум, певецът намери начин да избяга от забързания начин на живот и потърси спокойствието на планината. Той подкара АТВ заедно със съпругата си Хейли. 

"Хейли: В какво ме забърка, Джъстин", написа певецът, споделяйки снимки от тяхната разходка с машините на четири гуми. На тях и двамата са със спортни екипи "Drew", целите изцапани с прах. 

23-годишният модел е със скиорски очила на главата, които най-вероятно е носила, за да кара по добре из стръмните планински склонове и не се притеснява за очите си. 

"Любов", пише на друг кадър на изпълнителя, на който той се целува с неговата любима, която го е обгърнала с ръка през врата. 

По-късно двойката сподели как се разхожда из гората на фона на залез слънце. 

"Не се считам за човек, който има най-дългите мигли в света. Добре е. Приех го. Мога да живея с този факт. Виждат се, там са, но не са много дълги. Съпругът ми всъщност има много по-дълги мигли от мен и аз наистина се дразня",  коментира наскоро Хейли в интервю за спиание Elle.

Моделът призна, че се опитва да помага на супруга си в борбата му с акнето и другите неприятни диагнози, които има. 

"През повечето време момчетата не трябва да опитват различни неща, защото имат естествено красива кожа. И тогава започват да стареят и изведнъж се чудят какво да ползват", казва още тя. 

През миналия месец Дуейн Джонсън Скалата, който е близък приятел на Джъстин Бийбър, прогнозира, че скоро той и Хейли ще започнат да мислят за деца и се сдобият с първия си наследник. 

„Тази картинка много добре описва бъдещето. Очаквам ти и Х. да си имате бебе през 2021“, написа актьорът към снимка, на която г-жа Бийбър държи в ръцете си своята новородена племенница. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари