IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър с поредна татуировка

10 септември 2020 08 40

Целият торс на певеца е изрисуван

БГНЕС

Джъстин Бийбър се похвали, че си е направил поредната татуировка. Качвайки нова снимка в Instagram, той показа розата, която пожелал да му нарисуват на врата. 

Растението с бодли, което е в среден размер, е дело на известният татуист д-р Ву, направил татуировките на много звезди. 

26-годишният изпълнител сподели кратко видео, в което показва как специалистът довършва цветето, което се намира в близост до надписа „Forever“ (Завинаги), който той си направи по-рано. 

Розата е поредната татуировка по тялото на младия изпълнител. Той има по себе си вече близо 60, които са в различни стилове и размери. 

Още преди няколко години съпругът на Хейли Болдуин изрисува целия си торс. Гърдите му, ръцете, гърба и шията са частите с най-много татуси. 

Голяма част от татуировките на Бийбър са посветени на важни моменти от живота му или на негови близки. Така например той носи по себе си рождената дата на своята майка. На гърдите си пък има мечка и лъв, като животните са разделени от огромен кръст, който показва колко е набожен той. 

Точно над пъпа на Джъстин се вижда надписът „Purpose“, върху който е кацнал огромен орел, разперил широко крилете си. 

За разлика от певеца, неговата половинка не е толкова запалена по татуирането. Като лице на много реклами и брандове, тя има дребни рисунки по пръстите и няколко малки надписа по ръцете и гърба, които са почти незабележими и могат да се махнат с фотошоп, ако се наложи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари