IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенни рокли: Ема Робъртс избира удобството

5 октомври 2020 08 30

Макси моделите са идеални за бременни жени

БГНЕС

Септември определено ще бъде запомнен с бебешкия бум в световния шоубизнес. Много певици, актриси и други известни имена от киното и телевизията се сдобиха с рожби. Други пък се похвалиха, че са на път да станат родители. Сред тях е и Ема Робъртс, която заради пандемията успя да скрие бременността си през първите няколко месеца. Сега актрисата, която очаква момченце, се разхожда по-често навън, при това се облича по една от летните тенденции, която ще запазим и през есента. 

Макси роклите са предпочитани от бъдещата майка заради големия ѝ корем. Леки и удобни, те не прилепват по тялото и не ѝ създават излишен дискомфорт. 

Ема бе забелязана със светложълта рокля с един волан и дълги ръкави, посещавайки кафене в Лос Анджелис. Очевидно тя е почитател и на водещ тренд, роден заради разпространението на коронавируса – маска и дрехи в един десен. Тя ги е съчетала с ниски черни обувки с жълти елементи и симпатична кожена чантичка. 

Макси роклите като на Робъртс стават както за ежедневно носене, така и за офиса. Някои от тях са с повече пластове, както и буфан ръкави, които правят модела още по-широк и ефирен. Същите харесва и Дакота Джонсън, като ги носи из улиците на Лос Анджелис.

Друг модел, който Ема предпочита, е розовата макси рокля на черни точки. В своя профил в Instagram тя се пошегува, че „кукленската рокля вече има съвсем ново значение“, качвайки снимка с нея и лачени обувки на ток, които е избрала да носи с нея. Тя е по-широка от кръста надолу, за да може да побере големия ѝ корем, като притежава по един набор на ръкавите и в долния ѝ край. 

Може би като малка актрисата много си е играла с кукли, защото сега, малко преди да роди своето момченце, прилича на истинска кукла. Подобно на шарените дрешки на играчките през 90-те, тя бе забелязана на пазар с макси рокля, която има голяма лилава яка. Ръкавите са с дължина малко над лакътя, като са леко бухнали.

Макар и изборът на Робъртс да е малко странен, може да се каже, че ѝ отива на фигурата. С въпросния модел няма и да познаете, че е бременна, ако я видите по-отдалече и не знаете за новината. 

Ето още за роклите, които ще носим тази есен: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари