IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Бременната Рейчъл Макадамс с перфектния тоалет за есента

26 септември 2020 13 30

Актрисата очаква второто си дете

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Рейчъл Макадамс може и да е в напреднала бременност, но това никак не ѝ пречи да следва модните тенденции и да изглежда добре.

41-годишната актриса беше забелязана на разходка в Лос Анджелис, носейки перфектния тоалет за преходното време, в което се намираме. Последните няколко дни усещаме как есента бавно започва да настъпва, но все още лятото не иска да си отиде. Затова ни е трудно да изберем правилните дрехи, с които да отидем на работа. Сутрин е студено, но с напредването на деня температурите се покачват и ни карат да съблечем якето, което сме си взели от вкъщи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel McAdams BR (@rachelmcadamsbrasil) on

Макадамс избра да носи широко лилаво яке върху блуза с флорални мотиви, съчетана с тесни дънки и велурени сандали. Тя не забрави и най-важният аксесоар за септември 2020-а, а именно предпазната маска за лице. Феновете веднага отбелязаха, че визията на Рейчъл е перфектна за началото на есента, когато все още не е толкова студено, но не е и топло. За да си осигури прохладата, която ѝ е нужна, актрисата предвидливо е обула отворени сандали.

Новината за бременността на актрисата беше разкрита преди около месец, когато тя беше забелязана да напуска магазин за детски дрехи в Лос Анджелис. Звездата и приятелят ѝ Джейми Линден очакват второто си дете заедно. През 2018-а те посрещнаха син, чието име все още не е разкрито.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel McAdams BR (@rachelmcadamsbrasil) on

През април Макадамс разкри как прекарва времето си в изолация по време на виртуално набиране на средства за пострадалите от COVID-19. „Почти през цялото време се занимавам с 2-годишния си син. Това е идеалното разсейване за мен“, казва звездата. Тя добавя, че момченцето постоянно прави неща, които я забавляват и я отделят от суровата реалност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари