IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рейчъл Макадамс е бременна с второто си дете

24 август 2020 14 40

Актрисата показа коремчето си преди няколко дни

Снимка: БГНЕС

Рейчъл Макадамс е готова да посрещне второто си дете.

Актрисата, станала известна с ролята си на Али в "Тетрадката", беше забелязана на разходка из града преди няколко дни. С предпазна маска, чехли и лятна рокля, Макадамс гордо показа коремчето си и потвърди слуховете за бременност, които се въртяха в мрежата от дълго време. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cupofrachs on

През 2018 година стана ясно, че Рейчъл и приятелят й Джейми Линден са посрещнали първото си дете. Името на момченцето обаче все още не е обявено. Актрисата винаги е пазила личния си живот далече от светлината на прожекторите и рядко говори за семейството си и живота у дома. Все пак тя разкри какво е чувството да станеш майка за първи път.

"Хората казват, че вече нямаш личен живот. Но аз 39 години се радвах на себе си, писна ми. Много съм щастлива, че фокусът ми е изместен върху друг човек. Чаках дълго време за майчинството", казва Макадамс пред The Sunday Times. Звездата допълва, че това е най-прекрасното нещо, което й се е случвало.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel McAdams? (@rachel_mcadams_oficial) on

Пандемията от коронавирус помогна на актрисата да прекара още повече време със сина си. Тя споделя, че момченцето я забавлява всеки ден и не би прекарала и минута без него. Звездата и нейното семейство живеят извън големия град, но съвсем наблизо имат ферма, която често посещават. "Гледаме животните, грижим се за цветята. По-скоро аз го правя, а той яде по цял ден". 

Рейчъл Макадамс и Джейми Линдън са заедно от 2016 година и това ще е второто им дете. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари