IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Противоположно обличане - модното правило за есента

28 август 2020 11 00

Инфлуенсъри ни показват как

Pixabay

Лятото си отива и ние постепенно започваме да се нагласяме за есента. С нея в гардероба трябва да направим място за блузите с дълъг ръкав, пуловерите и по-дебелите якета. Разглеждайки профилите на някои ловци на модни находки обаче ще забележим, че те се обличат доста странно. Визията им е нестандартна, продиктувана от това, че по себе си носят напълно противоположни един на друг модели дрехи, обувки и аксесоари. 

Всъщност много известни личности показаха още през този сезон, че могат да носят къси панталонки с тънки жилетки или плетени топове. Или пък виждахме съчетания между рокли и панталони. 

Така нареченото противоположно обличане е една от тенденциите, които ще следваме тази есен. Или казано по-просто - колкото по-несъвместими са обувките, блузата и панталона, толкова по-добре. Точно така! 

Ето няколко комбинации по модното правило, които да следвате за по-небрежния си външен вид: 

1. Рокля и ежедневни обувки

Въпросното съчетание се изпозлва от години и само доказва колко успешно е обличането с противоположни неща. Това, че сте с по-официална рокля, не означава, че не може да си сложите белите кецове или маратонки. А и през 2020-а има толкова много модели, които носят в себе си известна елегантност, но същервменно са и спортни. 

2. Костюм и ботуши/кубинки

Малко по-странно съчетание, но ако се разхождате по улиците на Париж или някой друг европейски град тази есен, със сигурност ще попаднете на него. 

Дори и панталонът да е по-широк, той може да се напъха в ботушите или кубинките, с което костюмът ви да придобие съвсем друг вид. 

3. Анцуг и токчета 

Може би за вас това е невъзможно, но за известните личности от музикалния и моден бранш, е нещо съвсем нормално. Подобно на Кайли Дженър и сестрите й от клана Кардашян, у нас някои певици отдавна вече носят спортни долнища и горнища с чехли или обувки на висок ток. Слагайте анцузите и пробвайте!

4. Суичър и елегантен панталон 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от max (@__mmaxinewylde) на

Носенето на ежедневен елегантен панталон - независимо дали с по-висока или обикновена талия, може да се комбинира със спортно горнище. 

Или сложете по-висок спортен топ, ако времето навън позволява. Той отива идеално на панталон с висока талия или обикновен. 

5. Рокля с панталони 

По-свободните рокли, които приличат на по-широка дълга риза, са голям хит през сезон пролет/лято 2020. Някои ще можем да ги носим и през есента, като просто ги съчетаем с панталони по тялото под тях.  

Комбинацията е чудесна както за работа, така и за разходка в парка през уикенда. Освен това се надяваме да измести тази между туника и клин. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари