IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стил по време на пандемия: Испанската кралица Летисия

14 август 2020 12 30

Тя се появи с цялото си семейство, включително крал Фелипе и двете им дъщери

Снимка: БГНЕС

Според Световната здравна организация, носенето на маска е най-добрият начин за спиране на разпространението на коронавируса. Това означава, че всеки от нас трябва да има предпазно средство на устата и носа си, когато общува с други хора или влиза в затворени помещения.

Правилото няма изключение, дори и да сте член на кралска фамилия. Пример е кралица Летисия от Испания, която направи две публични прояви заедно с цялото си семейство – крал Фелипе и принцесите София и Леонор. Те се разходиха из улиците на страната, която беше една от най-засегнатите в Европа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??Spanish Royal Family?? (@spanish.royals) on

Цялото семейство носеше предпазни маски, а кралица Летисия не се притесни, че трябва да комбинира своята с дизайнерската си рокля. По този начин тя показа на света, че предпазните средства вървят с всякакъв тоалет. Роклята ѝ беше направена от испанския дизайнер Адолфо Домингес. Кралицата допълни визията си със сандали на ток и червено-бяла чанта.

Принцеса София пък се подпираше на патерица, тъй като наскоро претърпя операция на коляното заради инцидент. Маските, които семейството носеше, бяха еднократни и трябва да се изхвърлят веднага, след като бъдат свалени от лицето. За втората си изява кралицата заложи на изцяло бял тоалет, еспадрили и чанта. Разбира се, на лицето отново стоеше маската. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonor and Sofía ?? (@leonoretsofia) on

Двете появявания идват само няколко дни след скандал, който разтърси кралското семейство в края на юли. Крал Хуан Карлос I – бившият монарх на Испания и бащата на крал Фелипе, обяви, че напуска страната след финансови проблеми. Според медиите, този ход е бил за улеснение на сина му. 

В официално съобщение крал Фелипе заяви, че управлението на баща му е било историческо и страната трябва да уважава наследството, което той е оставил след себе си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари