IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Кейти Холмс по улиците на Ню Йорк

5 август 2020 14 50

Актрисата с най-актуалния тренд през лятото

Снимка: БГНЕС

Ако все още не сте запознати с приложението TikTok, нека тогава ви обясним най-новият тренд, който тръгва от него. Стилът се казва „къса блуза, големи панталони“ и всичко започва с един обикновен потребител, който предлага на зрителите няколко различни визии.

Момичето с потребителско име „microwavedtuna“, стартира предизвикателство, в което кара последователите си да покажат на света своите дрехи. „Покажете ми големите си блузи, големите си панталони. Сега нека видя късите ви дрехи, големите ви панталони. Сега е време за къси дрехи и къси панталони“ и така нататък. 

@microwavedtuna

show me your fits

♬ original sound - microwavedtuna

Един от тези стилове набра огромна популярност не само в TikTok, но и в другите социални мрежи. Става дума за къс топ и свободни панталони, който стигна дори и до известните личности. Една от звездите, която заложи на новия тренд, беше Кейти Холмс. Тя беше забелязана на разходка в Ню Йорк именно в този стил.

Актрисата обаче не показа коремните си мускули, а предпочете да облече класически бял потник с чифт дънки с широка талия и широки крачоли. Въпреки че подобни панталони бяха популярни през 90-те години, Холм модернизира стила и го балансира с елегантни аксесоари и свежи бели маратонки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes ? (@katieholmesfans) on

Да, визията не е нещо уникално, но се превръща в любима на много от звездите. Миналата седмица актрисата Сиена Милър и моделът Бела Хадид също заложиха на този стил. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари