IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Бела Хадид по улиците на Ню Йорк

29 юли 2020 15 00

Супермоделът впечатли с избор на тоалет

Снимка: БГНЕС

По-рано през седмицата Бела Хадид се появи с тоалет, който ни остави без думи. Супермоделът заложи на панталони с ниска талия и бюстие на Mirror Palais, което изглежда нещо средно между минириза и сутиен. Визията ѝ беше допълнена от ръчно рисувани гъбки, които се забелязваха по тъмнозеления панталон. 

Разбира се, Бела носеше и задължителната предпазна маска, а аксесоарите ѝ включваха чанта с леопардови мотиви и слънчеви очила. Звездата показа на света стегнатото си тяло, а коментарите в социалните мрежи заваляваха минути след публикуването на снимките. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirror Palais (@mirrorpalais) on

Вчера Хадид отново беше забелязана по улиците на Ню Йорк, но този път беше с напълно противоположен на първоначалния си тоалет. Единственото, което тя повтори отпреди няколко дни, беше леопардовата ѝ чанта. Във вторник супермоделът се появи с класически дънки и чифт сандали на дизайнера Александър Уанг. Аксесоарите ѝ включваха златен синджир и обеци, които са традиционни за Бела.

Не това обаче стана център на вниманието. Феновете веднага бяха привлечени от блузата на звездата, която беше закопчана само с едно копче. За разлика от бюстието на Mirror Palais, ризата на Бела се счита като нещо официално и напълно противоположно на думата секси. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared) on

Да, но Хадид успя да превърне дори тази обикновена дреха в нещо уникално. Закопчавайки само едно копче, тя впечатли не само мъжката част в социалните мрежи. Супермоделът някак си съчета сексапил и сериозност и показа, че не е нужно официалните дрехи да бъдат скучни. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари