IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел на 32, отново впечатли с визия

7 май 2020 08 50

Изпълнителката публикува нова снимка за рождения си ден

Снимка: БГНЕС

На 5 май Адел навърши 32 години и по този повод зарадва феновете си с нова снимка в Instagram. Носителката на „Грами“ показа вталената си визия и благодари на всички за чудесните пожелания. Тя изрази и възхищението си към медицинските работници на първа линия, борещи се всеки ден с COVID-19.

„Благодаря на всички за любовта, която ми изпратихте. Надявам се да сте здрави и да сте добре в тези луди времена“, написа изпълнителката. Това, което обаче впечатли всички нейни фенове, беше новата ѝ визия. От няколко месеца Адел тренира постоянно и спазва сериозен хранителен режим, за да успее да свали повече от 40 килограма.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Рязкото отслабване накара много медии да твърдят, че звездата страда от сериозно заболяване, но тези слухове бързо бяха опровергани от нейни близки и от личния ѝ треньор. Всъщност, истината е, че след раздялата със съпруга си, Адел реши да се погрижи за себе си и да промени изцяло формата на тялото.

Певицата залага на диетата Сиртуин, която се състои в приема на храни, съдържащи едноименния протеин. Той предпазва клетките ѝ, намалява възпаленията в тялото, елиминира дефектните гени, предизвикващи заболявания и напълняване и подобрява метаболизма. 

Освен строгата диета, Адел работи и със звездния треньор Далтън Уонг. Тренировките явно й се отразяват доста добре, защото все по-често виждаме изпълнителката с прилепнали тоалети, които ѝ стоят повече от добре. 

Разбира се, промяната не беше подмината и от приятелите на рожденичката. Криси Тейгън, Рита Уилсън, Лорън и Арън Пол поздравиха звездата за навършването на 32 години и в същото време изразиха възхищението си от новата ѝ визия. „Шегуваш ли се с мен?“, пише Тейгън, а съпругата на Том Ханкс заяви, че приятелката ѝ изглежда наистина чудесно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

В момента Адел стои далеч от светлината на прожекторите, но преди няколко месеца зарадва всички гости на сватбата на най-добрата си приятелка. Тогава тя заяви, че подготвя нов албум, който ще излезе през септември. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари