IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спокойно! Адел не е болна

10 януари 2020 14 50

Актрисата си почива заедно с Хари Стайлс

Снимка: Getty

Феновете на Адел могат да си отдъхнат. През последните няколко седмици в интернет се появиха слухове, че певицата може и да страда от сериозно заболяване, на което да се дължи и рязкото ѝ отслабване. В момента Адел е на почивка на остров Ангуила, който се намира в Карибско море, а компания ѝ прави изпълнителят Хари Стайлс.

Снимки от ваканцията им се появиха в социалните мрежи, а доста хора трябваше сериозно да се вгледат в тях, за да разпознаят Адел. Тя наистина изглежда доста различна от преди, а някои фенове отбелязаха, че цветът на лицето ѝ също се е променил. Това накара и много от медиите да предположат, че изпълнителката има здравословен проблем.

Но, спокойно, Адел се чувства добре!

Това поне твърди 19-годишната Лекси Ларсон, която е успяла да се срещне с Адел и Хари Стайлс в един от ресторантите на Ангуила. Всичко се случва на 3 януари, когато момичето решава да хапне в заведение „Blanchards“ заедно със своето семейство и няколко приятелки. 

„След няколко минути Адел влезе и седна до нас и попита с какво може да ни помогне“, казва Ларсън пред „People“. Тя добавя, че си е поговорила с изпълнителката, а след това и Хари Стайлс се присъединил към компанията. Разбира се, една среща не се е състояла, ако няма снимки, които да се публикуват в социалните мрежи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от l e x (@lexilarsonn) на

Затова Лекси запечатва всеки момент от преживяването и така се появява и снимката на Хари Стайлс с цялата компания. „Говорихме си с тях около 15 минути за живота, обучението и с какво искам да се занимавам след като завърша“. За съжаление на групата обаче Адел е отказала да се снима, тъй като синът ѝ Анджело бил там и тя искала да запази личното му пространство.

Първоначално Ларсон и приятелките ѝ едва познали Адел заради промяната на изпълнителката. „Каза ни, че е свалила около 45 кг. и определи всичко като едно лудо преживяване“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ADELE (@adelesp) на

„Беше много щастлива и изглеждаше невероятно. Беше много уверена в себе си“, завършва разказа си пред „People“ Лекси Ларсон.

На 2 януари Адел беше забелязана да се наслаждава на слънцето в Ангуила, а вечерта е прекарала в компанията на Хари Стайлс и водещия Джеймс Кордън. Триото след това се озова на първа страница в много вестници, след като стана ясно, че бившият член на групата One Direction е оставил бакшиш от 2000 долара. 

Адел забрави Саймън, залюби рапъра Скепта след развода

Собственикът на ресторанта, където звездите са били отседнали, се похвали в Инстаграм за щедрата постъпка на Стайлс. На касовата бележка изпълнителят е написал „Честита Нова година“. 

След като фенове научиха, че Адел и Хари Стайлс са заедно на почивка, започнаха да валят слухове, че двамата подготвят обща песен. Дали това е така, или просто изпълнителите са добри приятели, остава да разберем. 

Вече официално: Адел подаде документи за развод

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари