IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В какво се крие промяната на Адел?

29 октомври 2019 14 30

Изпълнителката впечатли с вталена визия

Снимка: Getty

Адел се появи на музикалната сцена преди повече от 10 години и сякаш успя да хипнотизира целия свят. Почитателите ѝ се множаха от ден на ден, а текстовете ѝ се превърнаха в спасителна жилетка за всяко разбито сърце. Това, което никой не можеше да отрече, е невероятните високи тонове, които Адел успява да забие.

Живите ѝ изпълнения са толкова добри, че концертите ѝ се продават за минути. И въпреки огромните успехи, певицата винаги е имала проблеми със себе си. Трудно ѝ беше да приеме фигурата си, която беше взета като оръжие срещу нея от хейтърите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Adele (@adele) на

Сега обаче Адел сложи всички в малкия си джоб, след като се появи с нова визия на партито по случая рождения ден на Дрейк. Певицата не крие, че е преминала през множество трансформации след като се ражда синът ѝ Анджело през 2012-а.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от AdeleHero (@adelehero) на

През 2015 година, тя признава, че постепенно се отказва от захарта и въглехидратите, но не се фокусира върху гладуването. Тогава започна и упражнения, за да може да влезе във форма за предстоящото си турне. 

Следващата година, Адел позира за списание Vogue, където споделя, че хранителният режим и тренировките дават резултат. „Исках да натрупам малко мускули за турнето си, затова започнах и да отслабвам. Сега успявам да се вмъкна в нормални дрехи, такива, които ги виждате по витрините“, споделя изпълнителката. 

Тя не пропускаше да споделя и снимки от залата, в които се вижда истинската отдаденост на Адел. Тази година изпълнителката е заложила и на тренировки по пилатес, както и се е свързала с личен треньор, който да ѝ изготви индивидуална програма. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Adele (@adele) на

„След като Адел започна да тренира, никога повече не погледна назад. Веднага си пролича промяната, както в тялото, така и в ума ѝ“, казват източници, близки до изпълнителката. Разбира се, както всички начинаещи във фитнеса, и Адел е имала леки съмнения дали упражненията са правилният избор за нея. 

Вече официално: Адел подаде документи за развод

Постепенно обаче тя започнала да харесва всичко, което правила в залата и наистина да се наслаждава на тренировките. Една от най-големите ѝ мотивации да продължава с този начин на живот е синът ѝ Анджело. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ivory-NG (@ivoryng_) на

„За нея, не е само загубата на килограми. Иска да остане здрава за сина си. Въпреки че новият режим е доста труден за нея, тя няма да се откаже“, допълва източникът пред списание People. В добавка към фитнеса, Адел внимава много и с храната. 

Адел на почивка в планината

Явно всичко дава резултат, тъй като изпълнителката изглежда прекрасно и наистина успява да впечатли с бързата си промяна. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

............. ( преди 4 години )