IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Безгрижното лято на Адел

20 август 2019 09 49

Певицата е на почивка с приятели

Instagram

Instagram

Безгрижно и щастливо. Това са двете думи, с които можем да определим лятото на Адел. Певицата, която рядко споделя лични моменти в социалните мрежи, публикува цели десет снимки от своята почивка с приятели. 

"Лято 2019", написа изпълнителката към кадрите, на които си личи, че тя си прекарва страхотно без бившия, заобиколена от най-близките си. 

Адел е била на палатка в планината, къпала се е в езеро, плавала е с луксозна яхта... На снимките тя изглежда в невероятна форма, а усмивката не спира да "грее" на лицето й. 

Кадрите зарадваха нейните последователи и коментарите заваляха. 

"Изглеждаш толкова щастлива и красива. Направи ми деня. Давай, момиче!", "Забавлявай се. Много се радвам да видя усмивката ти", пишат нейни фенове. 

31-годишната певица се раздели със съпруга си Саймън Конеки през април тази година. След това се заговори, че тя има нова изгора, но до момента Адел не е потвърдила, че излиза с някой. Явно разводът й се отразява отлично, защото звездата изглежда страхлива.  

Още снимки от безгрижното лято на певицата вижте в нашата галерия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари