IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе и Адел с обща песен

30 септември 2019 14 40

Крис Мартин също е част от колаборацията

Снимка: Getty

През ноември доста от музикалните фенове ще имат за какво да бъдат щастливи. Тогава на пазара ще се появи четвъртият албум на бандата One Republic, който носи името Human. Групата обеща в него да има доста изненади, но една от тях вече беше разкрита.

В интервю за радиото Z100 New York, фронтменът на бандата Райън Тедър заяви, че сред парчетата ще има и такова, в което ще участват Бионсе, Адел и Крис Мартин. Изпълнителят от Coldplay ще изпълни соло на пиано, докато двете кралици на поп музиката ще покажат целия си талант.

песен

Снимка: Reuters

Някои от феновете не повярваха на Тедър, тъй като все още няма официално потвърждение нито от Адел, нито от Бионсе. Все пак до появата на албума има още един месец, което дава надежда на тези, които все още вярват в тази прекрасна комбинация.

Шансовете за обща песен се покачват от факта, че Тедър е работил и преди с двете певици. Той е участвал в написването на песните „Halo“, „XO“ и „I was here““ на Бионсе, както и „Remedy““, „Rumour Has it““ и „Turning Tables“ на Адел.

песен

Снимка: Reuters

Очакваме с нетърпение какво ще кажат представителите на двете изпълнителки, както и някакво известие и от Крис Мартин.

Хари и Меган се видяха с Бионсе на филмова премиера

Вече официално: Адел подаде документи за развод

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари