IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе разкрива диетичния си режим

28 юли 2019 06 00

Певицата е трябвало да се подложи изцяло на растителна диета

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бионсе покани феновете си в един от най-трудните ѝ моменти в живота. Кралицата на музиката участваше на фестивала Коачела през 2018-а, за което се подложи на строга диета. Тя трябваше да излезе на сцената година по-рано, но забременя с близнаците Руми и Сир.

След невероятното шоу, което предложи на посетителите на Коачела, сега Бионсе показва и как е успяла да влезе във форма след раждането. Във видео, публикувано в Ютуб, тя показва реалното си тегло преди да се подложи на диетичен режим, който включва само растения.

„Добро утро. Часът е 5 сутринта, а днес започва подготовката ми за Коачела“, започва певицата преди да се качи на кантар, който показва 75 килограма. „Имам доста път към целта“. Тя признава, че в деня, в който близнаците се родили, е тежала близо 100 килограма. Тогава е решила, че е време да свали излишните мазнини и да влезе във форма.

Снимка: Getty

„Имах чувството, че това тяло не е моето“, признава тя във видеото. Затова Бионсе решава да започне 22-дневна диета, която включва само и единствено зеленчуци. В менюто си има супа от карфиол, салати и смутита. „Когато ядете повече растения, ще имате и повече енергия“, споделя треньорът на певицата.

Целта на режима е да покаже на хората, че отнема точно 21 дни да промени начина им на хранене. На 22-рия те вече разбират, че са усвоили нови, по-здравословни навици.

Все пак процесът не е много лесен. Видеото показва как Бионсе тренира постоянно, яде само зеленчуци, учи нова хореография и се опитва да бъде перфектната майка за трите си деца.

Снимка: Getty

Във филма си „Homecoming“, който е номиниран за награда Еми, Бионсе разкрива, че по време на подготовката за Коачела всичко я е боляло, а умът ѝ е бил с децата вкъщи. „За да постигна целта си, се ограничавам от тестото, въглехидратите, захарта, млечните продукти, месото, рибата и алкохола. Вече съм гладна“, споделя тя.

Все пак усилията се увенчават с успех и певицата сега изглежда прекрасно и вече може да влезе в костюма на Жената-чудо. Видеото, в което Бионсе показва режима си, може да видите тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари