IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес отново впечатли с визия

18 май 2020 17 30

Звездата не пропуска тренировките

Снимка: БГНЕС

Ако сте почитатели на Дженифър Лопес, то много добре знаете с какво тяло разполага тя. Звездата постоянно публикува снимки, на които показва коремните си плочки, стегнатите си крака или пък мускулестите си ръце. И докато някои намират подобна визия за груба, ние смятаме, че е изключително вдъхновяваща.

Тази година Лопес ще навърши 51 години, но по нищо не личи, че тя е оставила годините да определят живота ѝ. Изпълнителката не пропуска и ден във фитнеса, независимо че в момента се намира в изолация. Благодарение на собствената зала, с която разполага в дома си, латино дивата поддържа форма всеки ден. И дори има доказателство за това.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Преди няколко дни тя сподели с последователите си две снимки от фитнеса, на които показва оформеното си тяло. „Ако нещо не те предизвиква, то не може да те промени“, пише Джей Ло. Явно посланието е насочено към всички, които са се отпуснали по време на карантината и са забравили за упражненията. 

Въпреки че сватбата ѝ това лято беше отложена, Лопес признава, че поддържа форма не само заради визията, но и заради здравето си. Актрисата добави, че в момента с годеника ѝ Алекс Родригес не мислят за нова дата, защото не знаят докога ще продължи пандемията. „Това е нещо, което ще трябва да изчакаме и да видим какви планове да си правим“, казва тя пред Елън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Освен с тялото си, Лопес се похвали пред феновете и с постижението на 12-годишната си дъщеря. Еме успя да сключи първата си сделка за издаване на своята книга „Lord Help Me“. Тиражът ще бъде пуснат през септември, а в изданието ще бъдат събрани малки молитви за деца. „Толкова съм горда с Еме, която споделя своите молитви в книгата си“, пише Джей Ло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари