IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диетата на Дженифър Лопес, която ѝ помогна да се подготви за Super Bowl

7 май 2020 17 30

Личният ѝ готвач разкрива менюто ѝ

Снимка: БГНЕС

Събитието Super Bowl беше през февруари, но сме сигурни, че много хора все още си пускат изпълнението на Дженифър Лопес и Шакира. Двете дами превзеха сцената на полувремето и направиха истинско шоу, с което новото десетилетие беше открито подобаващо.

Най-големите хитове на латино дивите прозвучаха в продължение на 15 минути, а Джей Ло успя да смени цели 5 тоалета без да слиза от сцената. Освен с невероятната си модна визия, годеницата на Алекс Родригес впечатли и с перфектна форма. Изпълнителката не спираше да показва как се подготвя за Super Bowl, публикувайки видеа от фитнес залата и танцовото студио.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Това, което феновете не виждаха обаче е, че Лопес не се труди само физически, но залага и на сериозен хранителен режим. Личният готвач на звездата споделя, че тя е хапвала почти едно и също в продължение на няколко седмици преди голямото събитие. Келвин Фернандес казва пред „US Weekly“, че диетата е включвала прости и сложни въглехидрати за закуска, обяд и вечеря.

„Никога преди това не бях ял зеленчукова закуска, но тази жена ядеше разбити белтъци със зеленчуци по три различни начина всеки ден“, разкрива Фернандес. Тъй като готвачът се грижи за храната на цялото семейство и трябва да бъде креативен с ястията на децата, много е внимавал да не обърка нещо и да сервира грешната чиния пред Лопес.

Веднъж Келвин решил да сложи на масата голямо пиле, ориз и салата в три големи чинии, за да може всеки член на семейството да се самообслужи. Това обаче не се харесало на Джей Ло и тя обвинила готвача си, че ѝ е сервирал ориз. „Казах ѝ, че на масата имаше салата и пиле, но тя самата посегна към ориза“, отговаря той. Оттогава всеки човек в къщата получава собствена чиния. „Ако сбъркам пак, тя ще ми се скара и то с пълно право“.

Фернандес допълва, че звездната му клиентка често се шегува с „оризовата ситуация“, но и той не ѝ остава длъжен. „От този момент ѝ обещах, че ще сервирам на всеки поотделно, но тя няма право да гледа или да взима нещо от чужда чиния“. Новият модел е дал резултат и по този начин Джей Ло много по-лесно спазва здравословен начин на живот.

„Тя се труди много. Невероятно е какво може да постигне, когато си постави някаква цел. Когато иска да се храни здравословно, не се отмята“. Изпълнителката е толкова дисциплинирана, че дори не посяга към десертите на семейството си, въпреки че много ѝ се иска. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

В предишно интервю Фернандес сподели и какво винаги присъства в хладилника на Алекс Родригес и Дженифър Лопес. Той добави, че звездната двойка започва всеки ден със зелено смути, приготвено от свежи зеленчуци. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари