IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло и Шакира – неочаквано добра комбинация

3 февруари 2020 12 30

Певиците взривиха сцената на Супербоул

БГНЕС

Зрелищно шоу направиха Джей Ло и Шакира по време на Супербоул. Двете изпълнителки са първите, които пеят на полувремето на финала на първенството по американски футбол.

Само за 12 минути, които им бяха отделени, двете диви успяха да нагорещят страстите в публиката. Финалът на шампионата, който се проведе в Маями, е най-гледаното спортно събитие в САЩ.

Двете певици изпяха едни от най-големите си хитове, след което се събраха, за да изпълнят хитовото парче „Waka Waka“, което всички помним от Световното първенство по футбол през 2010 г.

„She Wolf“ и „Whenever, Wherever“, изпълнение на китара и много латино танци бе приготвила Шакира. Певицата заложи на тоалет във виненочервено, украсен с брокат. На последното ѝ изпълнение имаше зрелищна заря.

От своя страна Дженифър Лопес блесна със сребрист тоалет. Тя носеше наметало с американското знаме от едната страна и с пуерториканското от другата. Една от изненадите, съпътстващи нейните изпълнения, бе появяването на дъщеря ѝ Ема Марибел, която заедно с детски хор изпълниха част от песента на Брус Спрингстийн „Born in the USA“. По-късно изпълни танц на пилон. 

Двоен празник за Шакира

На 2 февруари Шакира имаше рожден ден. Певицата навърши 43 години. Интересното е, че нейната половинка – Жерар Пике, също имаше повод за празнуване. Той е роден на същата дата и стана на 33. 

Тази година звездната двойка ще отбележи 10 години от своето запознанство. 

По повод рождения си ден, който съвпада със Супербоул, Шакира прикани своите приятели да не ѝ пращат подаръци, а да подпомогнат благотворителната ѝ организация Fundación Pies Descalzos, която има за цел да помага на колумбийски деца в неравностойно положение. 

Още снимки от Супербоул може да видите в нашата галерия: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари