IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес и Шакира: Обещаваме, че ще почетем Коби

1 февруари 2020 16 30

Двете дами дадоха общо интервю преди Супербоул

Снимка: БГНЕС

Най-голямото спортно събитие в САЩ наближава с огромна сила. Супербоулът ще се проведе на 2 февруари, а една от най-чаканите появи е тази на звездите Дженифър Лопес и Шакира. Двете дами ще забавляват публиката по време на почивката на мача между шампионите на Националната футболна конференция и Американската футболна конференция.

Изпълнителките дадоха общо интервю дни преди събитието и обещаха на публиката, че ще направят едно незабравимо шоу. Шакира сподели за времето, когато е живяла в град Баранкиля, Колумбия и само е мечтаела за такава чест.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Shakira (@shakira) на

„Смятам, че това е чудесен пример, че всичко е възможно и единственото, което има значение, е колко са големи мечтите ти“.

Двете звезди говориха и за процеса, през който са преминали, за да могат да слеят двата стила, в които пеят. Лопес признава, че е било трудно стиковането, тъй като става въпрос за огромна отговорност. Според нея, музиката и спортът са двете неща, които могат да сближат хората, независимо къде се намират по света. 

Една от темите, които бяха засегнати по време на интервюто, беше тази за Коби Брайънт и трагичният инцидент, в който той, 13-годишната му дъщеря и още седем души изгубиха живота си. И Шакира, и Лопес разкриха, че новината им е била съобщена от половинките им. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Shakira (@shakira) на

„Алекс влезе при мен със сълзи на очите и ми каза „Няма да повярваш какво се е случило“, каза Джей Ло. 

Звездите обещаха, че по време на шоуто им ще отдадат почит и към Коби Брайънт. „Мисля, че всички ще мислим за него в неделя“, каза Шакира. 

Освен това, изпълнителките споделиха, че се надяват изявата им да вдъхнови повече деца от малки общности да преследват своите мечти. Според колумбийската звезда, е хубаво това, че две жени, които са с латиноамерикански корени стъпват на такава голяма сцена. „Ние променяме стереотипите относно възраст, раса и минало“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

„Няма голямо значение откъде си, на колко си години или къде си израснал. Единственото, което има значение е какво казваш на света. Мисля, че ние имаме доста за казване“, допълва Шакира.

Лопес пък споделя, че в такива моменти мисли за дъщеря си и за другите малки момичета, които не са потомци на чисти американци. „Две латиноамериканки да правят това, в тази страна, по това време, е наистина вдъхновяващо. Много съм горда, че мога да оставя такова наследство след себе си“.

Съпругата на Коби Брайънт: Трудно си представям живота, благодаря за подкрепата!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари