IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес и Шакира усилено се готвят за Super Bowl

24 януари 2020 14 50

Двете ще бъдат в центъра на събитието

Снимка: БГНЕС

Остава съвсем малко до най-голямото спортно събитие в САЩ – финалът на първенството на Националната футболна лига. Super Bowl се провежда всяка година в края на януари или началото на февруари, а през 2020 датата е 2 февруари. Събитието се счита като национален празник на САЩ и е едно от най-гледаните телевизионни предавания в страната.

Излъчването на Super Bowl е съпътствано и от много реклами на световноизвестни марки или пък промотирането на някой филм. Някои от феновете следят спортното събитие, само за да разберат какво ще бъде излъчено по време на почивката. Високите рейтинги на финала са и причина за високите цени за рекламно време. През 2016 година една 30-секундна реклама струва 5 милиона долара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Shakira (@shakira) на

Освен интереса към футболистите, феновете с нетърпение чакат и да видят коя звезда ще ги забавлява на полувремето. Тази година зрителите ще бъдат повече от доволни, тъй като беше съобщено, че Шакира и Дженифър Лопес ще излязат заедно на сцената. Двете се готвят усилено за събитието и не пропускат да уведомят последователите си в социалните мрежи как върви процесът.

В четвъртък колумбийската изпълнителка публикува снимка, на която се вижда как скача на сцената. „10 дни“, написа тя в Инстаграм. След това сподели и видео, на което с човек от екипа ѝ се опитват да подражават на състезателите по американски футбол, но нещо не постигат голям ефект. „10 дни до Super Bowl. Сериозна подготовка“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Shakira (@shakira) на

Дженифър Лопес също се опитва да влезе в Националната футболна лига. Тя публикува видео от терена, на което прави движения, показвайки, че е готова за шоуто. „Само 10 дни до Super Bowl. Обратното броене започна. Готови ли сте?“, попита тя последователите си. 

За разлика от Шакира обаче Лопес намери време и за почивка със семейството. Миналата седмица тя публикува снимка, на която е в леглото с близнаците Ема и Макс. „Почивка от репетициите за прегръдки и домашни“. През декември изпълнителката призна пред ET, че не може да издаде нищо около представлението си, но разкри, че усилено репетира за февруари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

„Ще бъде невероятно шоу. Ще се опитаме да ви предоставим най-добрия Super Bowl до момента“, категорична беше Джей Ло. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари