IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ефектът на Супербоул: Хит на Шакира стана номер 1 след 18 години

5 февруари 2020 10 30

Изпълнителката направи невероятно шоу с Дженифър Лопес

Снимка: БГНЕС

Това се казва добра реклама.

Само преди няколко дни Шакира и Дженифър Лопес взривиха сцената по време на Супербоул и изпълниха едни от най-големите си хитове през годините. По правилата на NFL звездите, които забавляват публиката по време на почивката не получават хонорари, но от спортната организация поемат всички разноски около шоуто.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Shakira (@shakira) на

Това включва светлинни ефекти, декори и костюми. Според „Cosmopolitan“, това често струва около 10 млн. долара. Освен това, хората смятат, че изпълнението на Супербоул не е толкова за парите, колкото за честта да бъдеш поканен и изявата ти да достигне до милион зрители. Разбира се, популярността на звездите също се покачва главоломно. 

Според Spotify, стиймването на песните на Дженифър Лопес се е покачило с 335%, а тези на Шакира – с 230%. 

Колумбийската изпълнителка обаче успя да постигне и по-голяма победа. Нейният сингъл „Whenever, Wherever“ достигна до номер 1 в американския iTunes. И, ако мислите, че това е нова песен, съвсем сте се объркали. Тя излиза през 2001 година

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Shakira (@shakira) на

„Waka Waka“ пък, която беше химн на Световното първенство през 2010 година, успя да се изкачи до номер 6. И двете песни бяха изпети от Шакира по време на Супербоул и върнаха феновете ѝ години назад.

Влез във форма с Шакира!

Гостуването на колумбийската певица и Дженифър Лопес сътвори история на спортното събитие. Те се превърнаха в първите две латиноамериканки, които пеят по време на полувремето на Супербоул. Шакира, която навърши 43 години ден преди големия мач, сподели, че това е най-хубавият ѝ подарък.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Shakira (@shakira) на

„Ние латиноамериканките изкачихме Килиманджаро и сътворихме история тази вечер и нямаше да можем да го направим без подкрепата на феновете и екипите ни“. 

По време на 12-минутното изпълнение Шакира изпя „Whenever, Wherever“, „She Wolf“, „Empire“, „Hips Don't Lie“, а заедно с Лопес направиха дует за песните „Let's Get Loud“ и „Waka, Waka“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Shakira (@shakira) на

Дженифър Лопес и Шакира: Обещаваме, че ще почетем Коби 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари