IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Палто или тренчкот: Изборът на Мелания Тръмп

29 октомври 2020 16 30

Първата дама заложи на арми стила за своя поява

БГНЕС

Тънко палто или тренчкот бихте избрали, ако трябва да отидете на официално събитие и времето навън не е много студено? Може би повечето от вас ще посочат първото, защото смятат, че с него ще имат по-елегантен външен вид, но второто също е добър избор, особено ако моделът е във войнишко зелено. То е един от любимите нюанси в гардероба на мелания Тръмп, която за пореден път ни дава пример как да се обличаме през сезон есен/зима 2020. 

Зелен тренчкот – чудесен избор за по-топло време

Първата дама се включи в предизборната кампания на мъжа си като пътува с него с хеликоптер до Пенсилвания и държа реч пред симпатизанти, събрали се да разговарят с Доналд Тръмп. За този повод тя избра тренчкот на марката Michael Kors, който сякаш е ушит специално за нея. 

Моделът е във войнишко зелено, с колани на ръкавите и един на талията, а отзад има по-дълбока цепка, която веднага направи впечатление на папараците. Под него тя носи кафява пола, но според модни експерти, тренчкотът спокойно може да се носи и като рокля. 

Мелания е избрала високи токчета със същия нюанс като този на тънкото ѝ есенно палто. Те се отличават с червената си подметка. 

„Политиката и социалистическият дневен ред на Байдън ще послужат единствено за разрушаването на САЩ и на всичко изградено през последните четири години. Трябва да задържим Доналд в Белия дом, за да може да завърши започнатото и страната ни да продължи да процъфтява“, заяви г-жа Тръмп и разкритикува Джо Байдън. По време на своя първи самостоятелен ангажимент в подкрепа на съпруга ѝ, тя говори и за разпространението на коронавируса и изтъкна, че като майка и съпруга е много разтревожена, защото има много хора, при които вирусът протича по-тежко. 

Мелания Тръмп не за първи път избира да се появи пред камерите с дрехи в арми стил. През декември 2017 г. тя впечатли войниците в американската армия, като се появи с аутфит, съобразен с основния нюанс на техните униформи. Тогава тя носеше втален тъмнозелен панталон, черна блузка и спортно шушляково яке в цвят маслина. 

Какви ще бъдат модните тенденции за 2021 година и какво трябва да имаме задължително в гардероба си? Това и още много интересна информация ще научите от първото онлайн събитие на Tialoto.bg! Tialoto Live ще се излъчи на 4-ти ноември от 14:15 часа във Фейсбук страницата на Tialoto.bg. Още информация ще откриете ТУК.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари