IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Палто или тренчкот: Изборът на Меган Маркъл

17 ноември 2020 12 30

Тя заложи на модел на един от любимите си дизайнери

БГНЕС

Меган Маркъл избра стилно черно палто на един от любимите си дизайнери, за да почете Деня на паметта. Тя и съпругът ѝ посетиха Националното гробище в Лос Анджелис, където оставиха цветя за всички загинали в Първата световна война.

Макар и далеч от Обединеното кралство, жената на принц Хари се облече по кралския протокол, вълнен модел на марката Brandon Maxwell. Палтото на едноименния дизайнер е дълго и се отличава с колана на кръста и по-широката си долна част, като дори може да бъде сбъркано с рокля.

За да допълни визията си, Маркъл носи черни обувки на висок ток на Jennifer Chamandi, както и златен часовник Cartier Love.

„За херцога и херцогинята беше важно да могат лично да отбележат възпоменанието по свой собствен начин, да отдадат почит на онези, които са служили, и на тези, които са дали живота си“, коментира пред  Harper’s Bazaar близък до двойката.

Палтото на Меган е страхотно за есенно-зимния период. С по-нестандартната си кройка, то става за носене както за по-официални поводи, така и за ежедневието, като може да се съчетае отдолу с костюм, рокля, дори дънки.

По-късно, включвайки се в събитие на живо от дома ѝ, Маркъл показа, че харесва една от тенденциите за сезона – бежовия цвят, облечена със сако с широка яка в този нюанс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари