IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън възроди 13-годишно палто

5 март 2020 10 30

Херцогинята и принц Уилям са на посещение в Ирландия

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън показва, че мисли сериозно за една по-зелена планета. 38-годишната херцогиня на Кеймбридж е заедно със съпруга си принц Уилям на тридневна обиколка из Ирландия. В сряда те посетиха младежкия център за хора с психически проблеми Jigsaw в Дъблин. Двамата ще останат в страната още един ден, след което ще се завърнат отново в Лондон.

Както винаги Кейт беше стилно облечена с дълго бяло палто, което запалените фенове на кралската двойка веднага разпознаха. Херцогинята се появи с него за първи път преди 13 години, когато все още беше само приятелка на принц Уилям. Тогава тя придружи бъдещия си съпруг на дипломирането му от Кралските военновъздушни сили.

Под бялото си палто Мидълтън беше заложила на черна риза на точки и черни дънки. В същото време принцът избра също да бъде небрежно облечен и се появи в Дъблин с черни панталони, зелен пуловер и кафяви обувки. 

След като посетиха Jigsaw двамата се насочиха към Savannah House – жилищни сгради, управлявани от благотворителната организация за социална справедливост Extern. Комплексът осигурява безопасно пространство за подкрепа на уязвими млади хора и семейства, преминаващи през трудни времена. 

Кейт и Уилям ще се завърнат в Лондон съвсем скоро, за да присъстват на „Деня на общността“, където ще се съберат заедно с принц Хари и Меган Маркъл. Това ще е първа среща на четиримата след като стана ясно, че по-малкият син на принцеса Даяна напуска кралското семейство заедно със съпругата и сина си. 

Кейт Мидълтън и скритите ѝ готварски заложби

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Дрън-Дрън ( преди 4 години )
сигур на времето го е подарила на негърката, че да я унижи по женскии когато негърката напусна го е оставилаи на тая шотландска скръндза и е дожаляло да го изфърли
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Веско ( преди 4 години )
Е, няма да го хвърли я! Стои и добре и си е запазила фигурата. Ако не бяха разни дописници и фотографи да се взират и коментират кой кво носел, света щеше да е доста по-зелен. Между другото, хора с претенции за мода не могат да казват черни "дънки". Наименованията са джинси или деним.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар