IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън и скритите й готварски заложби

2 декември 2019 12 30

Херцогинята на Кеймбридж се включи в благотворителна инициатива

Reuters

Тя е майка на трима малчугани и въпреки че е заобиколена от готвачи и бавачки, понякога прави сама закуската на децата си. Кейт Мидълтън, за която мнозина не знаят, че има известни умения в кухнята, направи сладкиш „Коледно пънче“ заедно със съпруга си принц Уилям. Кралският тандем бе заснет от BBC.

Уилям и Кейт са взели участие в „A Berry Royal Christmas“. Специалната празнична продукция е с водещ 84-годишната Мери Бери, известна като жури в телевизионния формат „The Great British Bake Off“.

Херцозите на Кеймбридж се снимат, за да подпомогнат няколко благотворителни каузи. Те споделиха в Instagram няколко снимки с известната готвачка и първите сладкиши, които са приготвили.

Предаването, което ще бъде излъчено на 16 декември, ще покаже как Уилям, Кейт и Бери посещават първия сух бар във Великобритания и център за бездомни. Камерите са заснели и благотворителното парти на кралските особи, на което събират всички доброволци от различни организации. 

Освен с кулинарните си умения, съпругата на принц Уилям изненада феновете си с това, че е била доброволец в лондонска болница. Тайната ѝ визита е свързана с проект за социална подкрепа на майките и осигуряване на по-добра връзка между тях и новородените им бебета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари