IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Палто за бременни: Изборът на Емили Ратайковски

4 ноември 2020 10 40

Тя се разхожда с шикозен модел

БГНЕС

След като обяви официално, че ще става майка, Емили Ратайковски спря да крие своето коремче. Освен голите снимки, на които го показа, сега я виждаме на разходка из улиците на Ню Йорк. Излизайки в студен есенен ден, когато вероятността да завали е голяма, тя има нужда от топло палто. Но какво да облече, когато е бременна и нейното отдавна ѝ е тясно?!

Държейки чадър в ръка, моделът се опитва да се скрие не само от дъжда, но и от папараците. Обаче това е невъзможно, защото всички я разпознават, а и яркочервеното ѝ палто се забелязва от километри. Шикозно, с двуредно закопчаване и два джоба, то ни връща към модата през 80-те, когато се носеха по-дълги сака с широко деколте. 

Отивайки на обяд с приятели, Емили е решила да си сложи новото си палто, което ѝ отива адски много и същевременно създава илюзорна представа, че тя въобще не е бременна, ако я гледаме отпред, а не отстрани (най-вече заради кройката и черните копчета). 

Моделът, избран от Ратайковски, е с дължина малко под коляното, на марката Proenza Schouler. Тя го е комбинирала с бели ботуши тип „чорап“ с леко заострен връх, които са от най-новата колекция на същия бранд. 

Въпросното палто е идеално за бременни, които държат на стила си. Иначе, преди да зачене, Ратайковски често носеше подобен модел, но с доста по-къс ревер. То не се закопчаваше, а джобовете му бяха скрити. 

Кой от двата модела отива повече на Емили Ратайковски за есента, ви оставяме да прецените сами. 

И като говорим за мода, какви ще бъдат тенденциите при дрехите за 2021 година и какво трябва да имаме задължително в гардероба си, може да научите от първото онлайн събитие на Tialoto.bg! Tialoto Live ще се излъчи на 4-ти ноември от 14:15 часа във Фейсбук страницата на Tialoto.bg. Още информация ще откриете ТУК.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари