IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенни обувки: Ботушите на Ирина Шейк

2 ноември 2020 14 30

Заложи на модел на Chanel, комбинира го с тренчкот

БГНЕС

Времето през есента е дъждовно и освен чадър, всеки трябва да има подходящите дрехи и обувки, за да остане сух, движейки се навън. Колкото и да са мразени от някои, гумените ботуши са идеалният избор за мокро време – кракът ви е защитен и същевременно му е топло благодарение на подплата, която има в тях. Те могат да се комбинират с дъждобран – тънък или с мека вътрешна част, която да ви предпазва и от вятъра. 

И като говорим за есенни обувки за дъжд и мрачно време, няма как да не се сетим за Ирина Шейк. Моделът, който се съблече за корицата на списание Vogue, заложи на стилна комбинация. 

Разхождайки се из улиците на Ню Йорк, красавицата носи високи гумени ботуши на Chanel. Те са в бежово, със симпатични подметки и колани в черно. Въпросният модел струва близо 2 100 долара и отива на по-тъмен чорапогащник, клин или панталон. 

Друго нещо във визията на Ирина също прави впечатление – нейният дъждобран Burberry. Той е черен, с каре от вътрешната страна и струва 3 000 долара.

Въпросното палто е тънко, с дължина до коленете, отличаващо се със златни копчета. 

45-годишната Шейк е избрала да сложи черна къса пола тип „балерина“ и топ с копчета по средата (с по-широк ръкав), които също са в цвета на дъждобрана ѝ. 

Бившата приятелка на Брадли Купър носи миничантичка с набор и къси дръжки, която е на марката DeMellier London. 

Ирина Шейк е една от музите на Burberry, така че не е изненада, че носи един доста актуален тренчкот на известния бранд. Той е идеален за променливото време през този месец – хем предпазва от дъжд и вятър, хем не е прекалено дебел.

Ето и още есенни визии на красавицата, които ще ви вдъхновят за нови модни находки:

 

 

И като говорим за мода и ботушите на Ирина Шейк, какви ще бъдат тенденциите при дрехите за 2021 година и какво трябва да имаме задължително в гардероба си, може да научите от първото онлайн събитие на Tialoto.bg! Tialoto Live ще се излъчи на 4-ти ноември от 14:15 часа във Фейсбук страницата на Tialoto.bg. Още информация ще откриете ТУК.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Как на 45 години? Добре я състарихте :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар