IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк впечатли със спортен стил, докато си почива от модния подиум

9 октомври 2020 16 30

И супермоделите имат нужда от релакс от модните ангажименти

Снимка: БГНЕС

През последните няколко седмици Ирина Шейк с пълна сила се завърна към професионалните си ангажименти. Супермоделът участваше на Седмиците на модата в Лондон и Париж, където се разходи по подиума за марки като Verasce и Hugo Boss. Освен това тя беше и част от звездите, които промотираха новата линия бельо на Риана.

Сега обаче е време за кратка почивка, която Шейк използва пълноценно. Въпреки че вече не е на модния подиум, тя отново показа стил, но този път в спортните среди. Моделката беше засечена в Ню Йорк с дъщеря си Леа, а това което впечатли феновете, беше комплектът, който Ирина избра. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Shayk Closet (@styleofirinashayk) on

Бутайки количката на 3-годишната Леа, звездата изглеждаше доволна от наличието на свободно време и на няколко пъти се усмихна към папараците. Тъй като все още времето е доста променливо, Шейк беше заложила на точния тоалет. Тя комбинира дълга блуза с къси панталонки, които бяха в еднаква цветова гама. Като представител на модната индустрия, Ирина беше в тон с тенденциите. 

Тоалетът ѝ беше в популярните пастелни гами, които са хит тази година. Звездата изглеждаше като захарен памук в синьо-розовия си тоалет от марката „Danzy“. За щастие на мъжката половина, супермоделът показа стегнатите си крака, които изглеждат още по-добре, независимо от изолацията и месеците без отворени фитнес зали. Само няколко часа, след като снимките на Шейк се появиха в социалните мрежи, спортният комплект беше разпродаден. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie Claire Russia (@marieclairerussia) on

Към модния си спортен комплект, Ирина добави и ботушите, които са любими на звездите и ще бъдат популярни през следващите месеци. Тя избра розови обувки тип Уг, които са високи до глезена. Един такъв чифт ще ви струва 150 долара. Гримът не намери място върху лицето на модела, но пък там бяха чифт слънчеви очила и огромни кръгли обеци. На врата си Шейк носеше златно колие от две верижки. 

Дъщеря ѝ Леа по нищо не отстъпваше на стилната си майка. Момиченцето беше облечено с черна рокличка, върху която носеше розово яке. Косата ѝ беше хваната на две опашки, спускащи се от двете страни на лицето ѝ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IrinaShaykItalia?? (@irina_shayk_italia) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари