IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вот със стил – Джей Ло избра плетен пуловер

27 октомври 2020 17 50

Певицата отиде да гласува с модел на Brunello Cucinelli

БГНЕС

„Гласуването винаги е със стил“. Това написа Дженифър Лопес в Instagram и сподели с какъв аутфит е отишла, за да даде своя вот за президентските избори в САЩ. Певицата е избрала дрехите си така, че хем да изглежда добре в този важен момент, хем да агитира последователите си чрез него. 

Този уикенд латино дивата бе заснета по време на разходка с близнаците ѝ из Санта Барбара. Тя кара колело не със спортен екип, а с черен клин и дълъг пуловер в мръснобяло. През рамото пък е преметнала чанта в същия цвят, на която ясно пише „Vote“ (Гласувай). 

По-късно певицата сподели, че е упражнила правото си на глас, а модните експерти веднага написаха, че мекият ѝ плетен пуловер е на марката Brunello Cucinelli. Чантата ѝ е на любимия ѝ бранд Coach. 

„Тези избори са твърде важни. Става дума за нещо повече от политика... Става въпрос за благоприличие и правилния избор за всички хора“, написа тя в Twitter и сподели своя снимка в по-близък план, където виждаме отново страхотния обемен пуловер, който всяка жена трябва да има. Той е с по-широки ръкави и дължина малко под кръста, като не прилепва по тялото.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @__jlo__ на

Какви ще бъдат модните тенденции за 2021 година и какво трябва да имаме задължително в гардероба си. Тази и още много интересна информация ще научите от първото онлайн събитие на Tialoto.bg! Tialoto Live ще се излъчи на 4-ти ноември от 14:15 часа във Фейсбук страницата на Tialoto.bg. Още информация ще откриете ТУК.

Ето и още предложения за вашия есенен гардероб, които да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари