IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенни тоалети: Примерът на Дженифър Лопес

16 октомври 2020 16 30

Изпълнителката заложи на синия цвят

Снимка: БГНЕС

През последните седмици Дженифър Лопес непрекъснато попада в нашето внимание. Тя разгорещи страстите с последните си две песни с Малума, след което промени прическата си и сега ни показва какво трябва да носим през есента. Ние никак не се оплакваме от честото присъствие на Джей Ло, тъй като тя винаги ни служи за вдъхновение, особено що се отнася за стил и красота.

След като разбрахме, че звездата се е сдобила с популярния за тази година бретон, сега е време да обърнем внимание и на дрехите ѝ. Преди няколко дни тя излезе на вечеря с годеника си Алекс Родригес, а папараците веднага бяха на място, за да заснемат известната двойка. От снимките веднага забелязахме визията на Джей Ло, която беше изцяло в син цвят. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SME News (@smenewsorg) on

Вече видяхме искрящия ѝ син грим, когато звездата се похвали с новата си прическа и сега се фокусираме върху синия ѝ сатенен тоалет, който беше изцяло в тон със сенките. На пръв поглед изглежда, че Лопес носи гащеризон, но всъщност това не е така. Тя е избрала риза и дълъг панталон на „LaPoint“, които струват съответно 790 и 1390 долара. 

Разбира се, това не беше всичко. Тоалетът на една жена не е завършен, ако тя не носи дамска чанта. Въпреки че Джей Ло е част от семейството на марката „Coach“ и съвсем наскоро се похвали като дизайнер на чанти, за романтичната среща тя взе със себе си синьо „Valentino“. Тук цената също не е много ниска, като чантата се предлага за 2875 долара. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by &G (@streetstyle_celebritycloset) on

Единственото нещо, което не беше в синята гама, беше предпазната маска за лице. Тук Лопес се координира с Алекс Родригес и двамата носеха черни маски.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари