IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически есен 2020: Бретонът на Дженифър Лопес

14 октомври 2020 12 30

Изпълнителката с поредна промяна

Снимка: БГНЕС

Сезоните се променят, а с това идва време и за смяна на прическата. За радост на всички нас, салоните за красота все още работят и можем да се доверим на професионалистите за това какво ще бъде актуално през есента. Много хора залагат на прическа, която изисква по-малко поддържане, други пък си оставят по-дълга коса за зимата, а трети правят драстична промяна, с която изненадват всички. 

Е, Дженифър Лопес не попада в нито една категория, защото все пак е Дженифър Лопес. Тя си е изключение от всичко и създава нови тенденции всеки ден. Наскоро изпълнителката се похвали с поредната си промяна във визията. Този път тя се насочи към косата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Стилистът на Джей Ло, Крис Апълтон, публикува снимка на клиентката си, на която тя позира с чисто новия си бретон. Засега не се знае дали това е дългосрочна промяна, но със сигурност визията много добре пасва на Лопес. „Джей Ло има бретон днес“, написа Апълтон в Instagram. 

Освен че е с нова прическа, косата на звездата е по-дълга, къдрава и е с карамелен цвят. Преди месец Лопес отново се появи с бретон, но този път това беше перука, използвана само за клиповете към песните „Pa Ti“ и „Lonely“, където изпълнителката си партнира с Малума. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Зад визията застана Апълтон, който заяви пред Vogue че косата е изключително важна за разказването на всяка една история. Според него, тя кара зрителя да възприеме героя по различен начин и да погледне ситуацията от друг ъгъл. 

Последния път, в който Лопес се появи с бретон, беше през 2018 година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари