IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически есен 2020: Вдъхновете се от Приянка Чопра

15 септември 2020 14 30

Бретонът ще е популярен през следващия сезон

Снимка: БГНЕС

Докато някои звезди използваха карантината и времето у дома, за да сменят цвета на косата си и да заложат на по-пастелни цветове, то други като Приянка Чопра напълно промениха прическата си. 

Актрисата дебютира новата си визия в социалната мрежа Instagram. Тя публикува видео миналия петък, в което се вижда, че е избрала да подстриже бретона си така, че да пада върху цялото ѝ чело. Звездата публикува клип, в който феновете видяха промяната и веднага я коментираха. Някои от тях отбелязаха, че новата прическа на Чопра ѝ придава по-младежки вид и трябва да остане с нея за по-дълго време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Въпреки че първоначално пусна видео, официалното представяне на визията стана в събота, когато Приянка пусна свое селфи. „Нова прическа, не ми пука“, написа тя. Бретонът на Чопра е мек, текстуриран и е чудесен начин за цялостна промяна на прическата, без това да прави съществена разлика в дължината на косата. Този стил е чудесен за всеки сезон, но е по-предпочитан през есента и зимата, когато температурите са по-ниски и косата няма да залепне по челото ви.

Чопра приключи уикенда на промените с още една снимка, в която показва новия си стил. Този път тя публикува селфи със съпруга си Ник Джонас, на което му се е облегнала на ръката и държи пръстите му в своите. „Моят мъж завинаги... Благодаря ти, че те има“, написа актрисата. Двамата продължават да са една от любимите двойки на Холивуд, която не се притеснява да споделя мили снимки в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Наскоро двамата се сдобиха с две кучета, които щастливо отглеждат у дома. Засега не е ясно дали звездите мислят за деца, но в няколко интервюта Ник и Приянка признават, че мечтаят някой ден да създадат огромно семейство. Най-малкият от братята Джонас е единственият, който все още няма дете. Кевин има две дъщери, а Джо стана татко преди два месеца. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари