IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрехи с дупки – най-новата модна тенденция

24 октомври 2020 15 00

От модели до известни личности – всички избират този тоалет

Снимка: iStock

В живота на всеки възрастен идва момент, когато дрехите, които е носел като дете, в крайна сметка се връщат на мода. Така че ако в гимназията сте имали ръкавици без пръсти или сте се радвали на разкроени горнища в университета, може спокойно да ги извадите от гардероба си. 

В последно време дрехите с дупки по някакъв начин се превърнаха в най-актуалната модна тенденция, която завладя не само подиумите, но и уличните стилове на звездите. За щастие, днешните тоалети изглеждат малко по-изискани, отколкото през 2003 година. 

Пуловерът на Кейти Холмс се оказа идеалният начин за подобряване на гардероба за студено време, докато Дженифър Лопес определено привлече погледите с бляскавата изрязана рокля на „LaQuan Smith“. Ирина Шейк, от своя страна, се вдъхнови от Реджина Кинг от филма „Гадни момичета“ и заложи на потник с доста по-големи дупки. 

Вижте как звездите се включиха в популярната модна тенденция за тази есен. 

Ирина Шейк

Супермоделът напоследък е забелязван по-често по улиците на Ню Йорк, отколкото по модния подиум. Виновникът за това е продължаващата пандемия от коронавирус, която възпрепятства повечето дефилета и накара моделите да показват тоалетите си докато пазаруват или се разхождат с децата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittany Haftmann (@brittshayknews) on

Потникът, на който Шейк залага е светлосин с нарисувано око в горната част. Моделът го съчета с черни кожени панталони и черно кожено яке, добавяйки слънчеви очила и огромна усмивка. Въпреки че не е ясно коя е марката на потника, феновете могат да се сдобият с подобен модел само за 42 долара.

Кейти Холмс

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes ? (@katieholmesfans) on

Актрисата е малко по-скромна в избора си на дрехи с дупки. Тя се появи с черен пуловер на „Mango“, който имаше леко скъсано на двете рамена. Към него Холмс добави бели обувки и бял панталон, а на лицето си носеше задължителната предпазна маска. 

Дженифър Лопес

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LaQuan Smith- Designer (@laquan_smith) on

За последната си фотосесия за списание Billboard, Лопес избра рокля на марката „LaQuan Smith“, която е част от колекцията им за пролет/лято 2021 година. Снимката беше споделена и в профила на Джей Ло и бързо събра милиони харесвания и коментари.

Висша мода

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prada (@prada) on

Доказателството, че дрехите с дупки са най-новият тренд за тази година, е и модното шоу на Prada. Тогава марката показа колекцията си за пролет 2021 година, където присъства и черна блуза, която беше цялата на дупки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prada (@prada) on

Какви ще бъдат модните тенденции за 2021 година и какво трябва да имаме задължително в гардероба си. Това и още много интересна информация ще научите от първото онлайн събитие на Tialoto.bg! Tialoto Live ще се излъчи на 4-ти ноември от 14:15 часа във Фейсбук страницата на Tialoto.bg. Още информация ще откриете ТУК.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари