IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Кейти Холмс с любимата звездна маска

17 септември 2020 14 30

Звездата беше забелязана на разходка из Ню Йорк

Снимка: БГНЕС

Сезоните постепенно се сменят, но едно нещо остава непроменено – задължителното носене на предпазна маска. С все още бушуващата пандемия от коронавирус, трябва да се грижим за себе си и околните, покривайки устата и носа си. И докато маските в България са задължителни само на затворени обществени места, то в някои райони на света те са необходими абсолютно навсякъде. 

И тъй като звездите често служат за пример на младото поколение, те трябва да покажат, че спазването на правилата е хубаво и трябва да се прави. Затова в социалните мрежи често се появяват снимки, на които се вижда как любимите ни известни личности носят предпазни маски, независимо дали се разкарват из улиците на големия град или пазаруват в магазина. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by evolvetogether (@we_evolvetogether) on

Постепенно феновете забелязаха, че много звезди залагат на един модел маска. Дженифър Лопес, Ариана Гранде, Хейли Бийбър, Емили Ратайковски, Бела Хадид и Кая Гербер бяха уловени да носят предпазно средство, което струва само 7 долара. Към този отбор се присъединиха Хайди Клум и Деми Ловато, които също обожават евтината, но ефективна маска. 

Затова и не бяхме изненадани, когато попаднахме на снимка на Кейти Холмс, която успя да съчетае модела с по-скъпите си обувки и дрехи. Марката на маската е „Evolvetogether“ и предлага лесно дишане, както и не е вредна за кожата. Актрисата беше забелязана на разходка из Ню Йорк, а стилът ѝ веднага бе високо оценен от потребителите в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes ? (@katieholmesfans) on

Холмс избра удобен тъмносин суитшърт, дълги дънки, кафява дамска чанта и тъмнозелени чехли. И докато феновете трудно разпознаха марките на дрехите и аксесоарите, то черната маска нямаше как да бъде сбъркана. Според експерти, моделът на „Evolvetogether“ е доста по-ефективен от другите текстилни маски, които се предлагат на пазара. 

Потребителите могат да избират между три цвята – черно, бяло и зелено. И въпреки че рядко виждаме звездите да носят нещо, което и ние да можем да си позволим, то тази маска е напълно достъпна и за обикновения човек. Тя струва само 7 долара, а цената ѝ намалява още повече, ако се поръча комплект от 7 или повече маски. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари