IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Ирина Шейк на разходка в Ню Йорк

20 август 2020 10 30

Супермоделът с първи изяви след началото на пандемията

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Избирането на тоалет по време на пандемията се превърна в доста трудна задача. Някои от нас свикнаха да прекарват голяма част от времето си у дома, удобно настанили се на дивана и облечени само с анцузи или спортни клинове. Дънките и роклите останаха назад в гардероба ни и понякога дори се чувстваме неловко, когато ни се наложи да ги облечем.

Сега, към този проблем се присъединява и смяната на сезоните. Лятото постепенно си тръгва, за да отстъпи място на есента. Тази смяна е неприятна, тъй като не знаем точно как да се облечем. През деня е топло, но вечерта започва да става все по-хладно и задължително трябва да имаме едно леко яке в чантата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Shayk-ɢᴇᴏʀɢɪᴀ ?? (@irinashaykonline) on

Ако все още се чудите как да съчетаете роклята си с дълго яке, то погледнете към Ирина Шейк. Супермоделът беше забелязан на разходка из Ню Йорк за първи път след началото на пандемията. Тъй като подиумите са затворени за неопределено време, Шейк реши да покаже новите тенденции из улиците на големия град. 

Звездата успя да съчетае къса лятна рокля с дълго кожено яке и високи боти. Черният блейзър на модела беше от колекцията на "J Brand x Elsa Hosk", а бялата рокля е дело на "Reformation Othello". За да завърши визията си Шейк заложи на обувки от "Dr. Martens" и кръгли слънчеви очила. 

Кожените якета винаги са били модерни, но набраха огромна популярност през миналата есен. Оказва се, че те ще са на мода и през тази година, така че е добре да добавите едно и в своя гардероб. Освен това Шейк доказва, че много лесно може да съчетаете якето с лятната си рокля и да се насладите на последните дни на лятото, чувствайки се едновременно прохладно и топло.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Shayk-ɢᴇᴏʀɢɪᴀ ?? (@irinashaykonline) on

Само няколко часа след като снимката на Ирина от Ню Йорк попадна в социалните мрежи, якето й беше разпродадено. Цената му не е висока - 49 долара, и именно затова много от феновете на супермодела го изкупиха. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари