IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блуза за 2000 и панталонки за 20 долара: Това го може само Ирина Шейк

2 юни 2020 11 00

Моделът посети бившия си съпруг Брадли Купър

Снимка: БГНЕС

Със сигурност много от нас са си правели планове какво точно ще облекат, когато им се наложи да се срещнат с бившия. Различни сценарии са ни се въртяли в главата, но съдбата рядко изпълнява това, което сме намислили. Така се получава, че срещаме бившия си тогава, когато най-малко очакваме и не сме подготвени за срещата.

Това обаче не се случва на Ирина Шейк, която много добре знае как да накара мъжете да съжаляват, че са я изпуснали. Преди няколко дни супермоделът беше забелязан да излиза от апартамента на Брадли Купър в Ню Йорк, а това, което хвана погледа на папараците беше изборът ѝ на тоалет.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Entertainment Celebrity World (@celebrityworld.blog) on

Почти цялата визия на Шейк беше на известната марка Burberry. Почти! Тя беше облечена с мъжка блуза, струваща 390 долара, която съчета с черни чорапи Burberry, оценявани на 95 долара. Като аксесоар беше взела и дамска чанта, чиято цена е 1490 долара. Общата сметка на Ирина в магазина е била 1975 долара, но някак си се съмняваме, че това е проблем.

Интересното беше, че супермоделът не завърши визията си с панталонки на Burberry, а избра нещо доста нестандартно. Шейк носеше черни шорти, които струват само 22 долара. Подобни панталони ще виждаме все по-често по улиците, тъй като топлите дни чукат на вратата ни. 

Нашите шорти обаче едва ли ще бъдат съчетани с блуза, чорапи и чанта на Burberry. Това го може само Ирина Шейк. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари