IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есен 2020: Ирина Шейк, време е за каре!

16 октомври 2020 12 30

Моделът носи интересна комбинация на Burberry

БГНЕС

Тази есен е идеалното време за носене на каре. Това ни показва Ирина Шейк с последния си аутфит. Моделът избра интересна комбинация на дрехи, обувки и аксесоари на марката Burberry, за да се разходи из улиците на Ню Йорк. 

Черният суитшърт е предпочитан от много тийнейджъри за училище. Той отива на много неща и е изключително удобен. Макар отдавна да не е сядала на чина, бившата на Брадли Купър знае с какво да съчетае тази дреха – с карирани поличка и симпатична чантичка със златна верига за дръжка. 

Движейки се с чаша шейк в ръка, Ирина изглежда като колежанка. Суитшъртът с връзки и бяло лого е върху карираната ѝ пола, която се премята и има две странични закопчавания. Под нея тя е с плътен черен чорапогащник и кожени половинки на по-висока платформа. Обувките, които са перфектни за ежедневието, също са на горепосочената марка.  

Вързала косата си на симпатичен кок, без грим, Шейк носи черни очила.

Късата карирана пола може да се съчетае и с нещо по-елегантно, например пуловер и сако. Време е да пробвате!

Наскоро моделът се завърна от Седмицата на модата в Милано, където дефилира за Versace и Hugo Boss. После я видяхме в шоуто Savage x Fenty на Риана в Лос Анджелис. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари