IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода есен-зима 2020: Дженифър Лорънс показва как се носи жилетка

28 октомври 2020 12 30

Тя смело смесва два класически принта

БГНЕС

Времето през есента е променливо – всяка от нас трябва да има поне една плетена жилетка в гардероба си и по-тънко палто, които да сменя в зависимост от температурите. Хубаво е моделите да бъдат подбрани така, че да се носят и през по-меката част на зимата. В тази връзка, днес ще разгледаме стила на обличане на Дженифър Лорънс, която обича да смесва различни принтове. 

Вървейки по улиците на Ню Йорк, за да се види на обяд с приятели, русокосата актриса бива уловена от папараците. Тя    носи чаша кафе в едната си ръка, говори по телефона и същевременно крепи обемната си хартиена торба, както и малката си кожена чантичка. Браво на нея! 

Онова, което веднага грабва вниманието ни, е че актрисата е облякла жилетка от новата колекция на Dior. Тя е бежова, с черно-червени шарки, с дължина под кръста и симпатичен колан. При това е от вълна, което я прави отлична покупка за сезон есен/зима 2020. 

Дженифър е направила странно съчетание – под жилетката носи светложълта тениска, а надолу панталон с бели точки и ленти отстрани. На краката ѝ пък има кецове Converse. 

Според много модни експерти, на звездата биха ѝ отивали повече черни дънки или панталони, защото така няма да се наслагват прекалено много шарени дрехи. Иначе, тя е заложила на една смела комбинация от два класически принта, която е горе-долу допустима, тъй като единият се намира на маската ѝ. Леопардовите ѝ шарки на предпазното средство контрастират на точките на спортния ѝ панталон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @district_thg на

А ако трябва да разгледаме палтата ѝ за есента и зимата, ще се спрем на нейния любим модел – рошав, по-широк, в жълтеникав цвят. 

Палтото, което е доста по-голямо за слабичката Дженифър Лорънс, е на марката Burberry. То е с отворена яка с големи ревери и се закопчава с 6 копчета. Неговият акцент са дълбоките му джобове. 

Моделът, който стига до колената, може да се съчетае с меко поло като това на Mandkhai, което актрисата носи отдолу. За него тя е избрала карирана пола в черно, но по-тъмен панталон също е добро решение. 

Какви ще бъдат модните тенденции за 2021 година и какво трябва да имаме задължително в гардероба си ще бъде една от темите в първото онлайн събитие на Tialoto.bg! Tialoto Live ще се излъчи на 4-ти ноември от 14:15 часа във Фейсбук страницата на Tialoto.bg. Още информация вижте ТУК.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари