IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Херцогиня, но не точно: Дженифър Лорънс се вдъхнови от Кейт Мидълтън

14 септември 2020 12 30

Актрисата копира стила на съпругата на принц Уилям

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лорънс е една от любимите ни холивудски актриси. Въпреки огромните си успехи, тя продължава да доказва, че славата не я е главозамаяла и личният ѝ живот е далеч от светлината на прожекторите. 

Това е момичето, което се спъна толкова много пъти на наградите „Оскар“, че повечето от нас помислиха, че това е номер, с който да привлече вниманието на папараците върху себе си и роклята, която носи. Лорънс е актрисата, която прескочи няколко седалки с чаша вино в ръка по време на наградна церемония. Жената, която се е запознала с Франсис Форд Копола, докато роклята ѝ е била откопчана отзад. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lawrence (@jlawthequeen) on

Когато се опитаме да сравним Дженифър Лорънс с някоя друга известна личност, никога не бихме си помислили за Кейт Мидълтън. През уикенда обаче звездата показа, че може да се превъплъти и в херцогиня, макар това да е само на модна основа. Актрисата беше засечена на разходка със съпруга си Кук Марони, а тоалетът й беше истинско кралско бижу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared) on

Феновете на Кейт Мидълтън и принц Уилям веднага ще познаят зелената рокля, с която херцогинята на Кеймбридж се появи по време на онлайн конференция през юли. Изборът на Лорънс беше малко по-подходящ за ежедневието и се различаваше от този на Мидълтън. 

Актрисата заложи на модел без ръкави и доста по-къса дължина от този на съпругата на принц Уилям. Роклята струва близо 400 долара и е на марката „HVN“. Версията на Кейт е с копчета и с колан, който е завързан около кръста. Лорънс не прибягна към такива аксесоари, а просто се наслади на миниопцията, която е подходяща за последните дни на лятото. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (Catherine) (@royalbabycambridge) on

Съответствието в стила на двете дами е неочаквано, но все пак разбираемо. Роклите на „HVN“ са обичани както от британското кралско семейство, така и от звездите в Холивуд. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари