IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага избра да гласува по нестандартен начин

2 ноември 2020 11 00

Изпълнителката пусна бюлетината си по без гащи

Снимка: БГНЕС

Остава само ден до президентските избори в САЩ и това накара много от звездите да напомнят на феновете си да гласуват. Лейди Гага избра да го направи по нестандартен начин, връщайки се няколко години назад. Изпълнителката заложи на стил, с който да привлече вниманието на почитателите си. 

34-годишната звезда публикува видео в социалните мрежи, в което се появи с няколко тоалета, които са доста познати на фенската ѝ база. В 2-минутното клипче Гага преминава от бляскавия костюм за „Super Bowl“, тоалет от ерата „Джоан“, роклята ѝ от музикалните награди на MTV през 2010 година и много други.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

„Аз може и да съм се променила през годините, но това, което си остава същото е гласът ми. Той ще бъде чут на тези избори. А твоят?“, казва Гага. Тя заявява, че всички знаят за кого е гласувала, но не иска феновете ѝ да се съобразяват с нейния вот. Това, което изпълнителката желае, е всеки да вземе сам своето решение, но да отиде до урните и да гласува. 

По-рано през седмицата звездата публикува още едно видео, на което се вижда как пуска бюлетината си в специално изградените пощенски кутии. За специалния повод изпълнителката беше заложила на високи розови ботуши от „Demonia“, широк суитшърт от личната ѝ модна линия „Chromatica“ и предпазна маска, която да я защитава от коронавируса. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

„Днес е перфектен ден, за да се присъедините към 46-те милиона души, които вече са гласували“, пише Гага в социалните мрежи. Сред звездите, които вече са избрали своя следващ президент са Кейти Пери, Дженифър Анистън, Джо Джонас, Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, Селена Гомес и Джиджи Хадид 

Борбата за Белия дом е между Доналд Тръмп и Джо Байдън, а победителят ще стане ясен съвсем скоро. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

***

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

***

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари