IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Голата снимка на Кайли Дженър увеличи желанието за гласуване на изборите в САЩ

6 октомври 2020 08 30

Регистрациите са се покачили с 1500%

Снимка: БГНЕС

Снимките на Кайли Дженър винаги събират милиони харесвания. Риалити звездата е в топ 3 на хората с най-много последователи в социалната мрежа Instagram. Преди нея са само Селена Гомес и Ариана Гранде. Често Дженър избира да сподели снимки, на които е в оскъдно облекло и по този начин да привлече както мъжкото, така и женското внимание. 

Последните ѝ публикации, на които звездата е по бански обаче леко се различават от останалите. В САЩ в момента тече предизборна кампания за предстоящите президентски избори. Вотът е на 3 ноември, а за място в Белия дом се борят Доналд Тръмп и Джо Байдън. Много известни личности подканят последователите си да гласуват и да участват в промяната, която искат да видят. Към тях се присъедини и Кайли Дженър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Милионерката публикува снимка по бански, с която отпразнува идването на есента, но също така и накара всички свои фенове да се регистрират, за да имат право да гласуват. Освен че фотосът беше харесан от над 11 млн. потребители, желанието за гласуване се е увеличило с 1500%. „След снимката на Кайли Дженър в Instagram, много младежи избраха да се регистрират, за да може техният глас да бъде чут“, казват от САЩ.

Дженър беше заложила на бански в две части. Моделът беше на марката Dior и беше украсен с флорални мотиви. 23-годишната звезда досега не е била толкова политически настроена, въпреки че през 2016 година заяви, че ще гласува за Хилари Клинтън. Под една от снимките Кайли написа, че вече е седмият ден от есента. Банските ѝ обаче с нищо не показват, че навън времето се е променило. Много от последователите ѝ сметнаха, че това е начин Дженър да покаже как глобалното затопляне влияе на сезоните.

Следващите ѝ снимки обаче нямаха нужда от предположения и разгадаване. „Регистрирахте ли се за гласуване? Ако не – отидете в линка в описанието. Нека да гласуваме заедно“. Линкът в описанието на звездата препраща последователите ѝ към сайт, в който всеки може да провери дали е регистриран за предстоящите избори. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

but are you registered to vote? click the link in my bio.. let’s make a plan to vote together ??

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

„Всички ние трябва да гласуваме този ноември. Сега, повече от всичко, имаме нужда от промяна. Имаме силата да направим нещо. Но трябва да гласуваме“, допълва милионерката. Тя споделя, че цялата процедура отнема само няколко минути, които обаче може да се окажат решаващи за бъдещето на страната. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари