IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готова за училище: Дъщерята на Кайли Дженър с чанта за 12 хиляди долара

2 октомври 2020 10 30

Тоалетът на момиченцето ще привлече вниманието на всеки

Снимка: БГНЕС

Помните ли как отивахме на училище? С обикновена раница, която да събере нужните учебници и тетрадки за деня, няколко несесера и евентуално обяда ни. Повечето от нас продължават този метод и с децата си, но има родители, които залагат на малко по-стилни тоалети. 

Кайли Дженър обаче не е от обикновените родители. Тя е от онези майки, които обличат децата си със стилни тоалети, струващи хиляди долари. Риалити звездата не пропусна да се похвали и с новите аксесоари, които е купила за дъщеря си за началото на училище. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stormi Webster ? (@officialstormi) on

2-годишната Сторми все още е твърде малка, за да стъпи в класна стая, но това не пречи да започне домашно обучение. И, разбира се, началото трябва да е подходящо за една милионерска дъщеря. В сряда, 30 септември, Кайли Дженър сподели снимка, на която показва, че Сторми е готова за образованието си. 

Момиченцето носи малка черна рокличка, диамантени обеци и маркови обувки. Това обаче не е всичко. За завършек на тоалета, Сторми се е сдобила и с малка розова чантичка, която изобщо не е обикновена. Всъщност, тя струва 12 хиляди долара и е на марката „Hermes“. 

„Първи ден от домашното обучение“, написа Дженър под снимката, на която дъщеря ѝ позира пред един от скъпите автомобили на мама. През последните няколко месеца Кайли и Сторми са затворени у дома заради продължаващата пандемия от коронавирус. Риалити звездата споделя, че е купила всяка възможна кукла на пазара, за да забавлява дъщеричката си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

„Сторми е в басейна по цял ден. Поръчала съм водна пързалка, но все още не е дошла. Имам всичко. Дъщеря ми е навън през цялото време и си живее живота“, споделя Дженър в социалните мрежи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари