IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като мама: Дъщерята на Кайли Дженър тръгва по нейните стъпки

5 януари 2020 18 00

Риалити звездата подготвя нова козметична линия

Снимка: Reuters

Крушата не пада по-далече от дървото. Тази поговорка важи с пълна сила и за Сторми и Кайли Дженър, които работят заедно по новата линия гримове на риалити звездата. Въпреки че продаде по-голямата част от компанията си Kylie Cosmetics за 600 млн. долара, тя все още е един от главните акционери и работи усилено по създаването на още продукти.

Хубавото е, че Дженър не трябва да прави всичко сама. На помощ ѝ идва дъщеря ѝ Сторми. Момичето, което е на 1 година избира какви продукти да съдържа новата колекция и в какви цветове да бъдат.

Кайли публикува снимка от процеса в своя профил в Инстаграм, където има повече от 150 млн. последователи. Фотосът беше споделен и от профила на Kylie Cosmetics и обявиха, че това ще е първата колаборация за тази година. 

Явно участието на Сторми в направата на нови гримове ѝ е като подарък за рождения ден, който е през февруари. Това не е първото семейно участие в козметичната компания на Кайли. Преди тя си е партнирала със сестрите си Ким, Кортни и Клои Кардашян за направата на линия гримове.

Разбира се, виновникът за цялостната слава на клана Кардашян-Дженър също не остана по-назад. Крис Дженър, която е майка на Ким, Кортни, Клои, Кайли и Кендъл и се занимава с много от сделките на семейството, участваше заедно с Кайли за създаването на специална козметична колекция по случай Деня на майката през 2018 година.

Кайли Дженър с ограничителна заповед срещу фен

Освен че се занимава с Kylie Cosmetics, Кайли Дженър е част и от модната линия Kendall + Kylie, в която работи заедно със сестра си Кендъл Дженър. 

Засега не е ясно какво ще излезе от колаборацията между Кайли и дъщеря ѝ Сторми, но със сигурност ще бъде нещо, което ще се хареса на феновете. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари