IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър и Дрейк – новата светска двойка?

7 ноември 2019 08 30

Двамата прекарвали доста време заедно

Снимка: Instagram

Кайли Дженър и рапърът Дрейк може да се окажат новата светска двойка. Двамата прекарвали доста време заедно, а близък до тях споделя, че приятелството им прераснало в нещо повече. Дженър наскоро се раздели с Травис Скот, с когото имат и едногодишна дъщеря. Причината за разрива в отношенията им не беше оповестена, но и двамата казаха, че приоритет остава малката Сторми.

И докато едни казват, че има нова светска двойка на хоризонта, други източници твърдят, че Дженър и Дрейк са просто приятели. Рапърът е близък с всички членове на клана Кардашян-Дженър и прекарва доста време в тяхната компания. Слуховете за нещо повече между двамата се появиха след като Кайли беше един от гостите на партито по случая рождения ден на изпълнителя в Лос Анджелис. 

След това тя беше забелязана и на купона на Дрейк по случай Хелоуин в Западен Холивуд. Според източници, Дженър е останала до сутринта и се е забавлявала заедно с рапъра цяла нощ. Дали има нещо повече от приятелство между двамата остава загадка. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари