IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенен маникюр: Ноктите на Кайли Дженър

10 септември 2020 15 00

Вижте как съчетава два цвята лак

IStockphoto

Съвсем скоро ще настъпи есента, но не бързайте да приготвяте по-дебелите дрехи в гардероба си. Синоптиците ни обещават циганско лято, по време на което ще се порадваме още малко на любимите ни аутфити за отиващия си сезон. А една известна личност ще ни даде вдъхновение за нашия септемврийски маникюр. 

Малко преди Ким Кардашян да обяви, че цялата фамилия спира да снима своето шоу, Кайли Дженър показа нестандартен начин, по който използва една от тенденциите за 2020-а година и цветовете на есента. Тя си направи френски маникюр, като на лявата ръка той е в оранжево, а на дясната – в зелено. И двата нюанса са с лек неонов ефект. 

По време на пандемията младата милиардерка определено експериментираше, като често искаше от маникюриста си по-цветни нокти. Така много от последователите ѝ си направиха нейния маникюр, който прилича на дъга – всеки нокът е с различен цвят. Сега тя е решила да разнообрази, като вместо наслагване на цветове, използва съпоставяне само на два. 

Основата на маникюра е почти незабележимо млечнобяло. От снимките на Дженър се вижда, че френският маникюр е асиметричен, като дъгата от лявата страна на оранжевото и от дясната на зеленото, стига до средата на плочката. 

Кайли е заложила на специалистите от „Modern Pamper Salon“, но този вид маникюр може да бъде направен и в домашни условия – ако имате самозалепващи се лентички, с които по-лесно да оформите върховете на ноктите с различни цветове. 

Дженър носи розов аутфит и позира в колата си с въпросния маникюр, поставила ръцете си върху своята нова миничантичка. Ето няколко варианта на нейните нокти, които може да ви вдъхновят за вашия цветен маникюр: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари