IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр есен 2020: Кои цветове ще са актуални?

4 септември 2020 12 30

Златното винаги ще е на мода, казват специалисти

IStockphoto

Навън още е горещо и може би много от вас искат да изпозлват останалото от своите летни лакове. Но след няколко седмици вече ще е време за купуването на нови нюанси за вашата колекция, защото ще настъпи есента. Независимо дали обичате да си правите маникюра вкъщи или в салона, е добре да се запознаете с най-новите тенденции в цветовете през настоящия сезон.

Според специалистите в този бранш, жените ще трябва да заменят кораловото, жълтото, морското синьо и зеленото с по-неутрални цветове. Ще видим лакове в костенурково кафяво, маслинено зелено и няколко вариации на сивото, плюс наситено червено, приличащо на любимото ни вино. 

Няма как по ноктите ни през есента да не присъстват оранжевото или златистото. Много маникюристи изтъкват, че те винаги ще са актуални. Но ето няколко предложения кои други тонове е добре да потърсите: 

1. Червено вино 

Говорим за наситен цвят червено, с който трябва да нанесете с четката само един път върху нокътя. 

„Предвиждам тази есен да видим много бургундовочервени нюанси“, казва пред Refinery26 маникюристът на знаменитостite Том Бачик. 

2. Сребърен блясък

За да има с какво да украсите бордото, например, може да ползвате тази разновидност на сивия лак. 

"Той е страхотен, защото е универсален. Може да се носи самостоятелно, върху основен цвят или само като декорация“, казва още експертът и препоръчва да си намерите сребрист с холограмен ефект. 

3. Маслинено зелено

Есенният маникюр е изключително шикозен, ако по него има маслинено зелено, обяснява маникюристката Бетина Голдщайн. 

"Зелените тонове винаги са стилни", казва тя и дава за пример цвета каки, който също ще е сред най-търсените за сезона.

4. Костенурково кафяво

Миналата зима цветът "тъмен шоколад" бе истински хит в маникюра. Знаменитости като Кендъл Дженър просто го обожават. Тази есен ще видим един по-топъл цвят - кафяво като това от корубата на костенурка. 

Независимо дали върху целия нокът или под формата на някакъв принт, този нюанс ще отива както на ежедневно, така и на по-официално облекло. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари